+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel MARIA Ostrava Bewertungen

Hotelbewertung

87%
Sehr gut

von 248 Bewertungen

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    91%
  • Ausstattung

    86%
  • Komfort

    82%
  • Preis-Leistungverhältnis

    85%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Gruppe von Freunden, 24.6.2018

Mladá Boleslav Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Hned jsme byli ubytovaní

  • Jediné co se mi nelíbilo, že pokoj byl cítit zatuchlinou, chápu to že je to starý dům, a ani jsem to nějak neřešila, ale osvěžovač vzduchu by na pokoji mohl být. To samé ručníky byly cítit -

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 13.6.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Dobrý den. Jediné co se mi nelíbilo, že mi pod oknem kouřili a já nemohla větrat .... :( S pozdravem V.Roháčková

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 10.6.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 10.5.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Relativně malý hotel a žádný anonymní lidovém, služby mají k zákazníkům blízko.

  • V pokoji A je dyskomfortní koupelna pro zoufalý nedostatek místa u umyvadla

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 10.5.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kateřina Kirvejová

Familie mit kleinen Kindern, 6.5.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Recepce a klid

  • za 2500kc bych cekala komfort vybaveni pokoje pod nazvem STUDIO bylo spise jako v prazskem hostelu za 500kc na noc.

Personál
10
Služby
4
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

Einzelreisender, 25.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Soukromé parkoviště .

  • Úzký vjezd na parkoviště a zbytečně vysoká cena.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Marcela

Einzelreisender, 23.3.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 22.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vše O.K.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tereza

Gruppe von Freunden, 13.3.2018

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Gruppe von Freunden, 4.3.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velmi oceňuji vstřícnost, pochopení a ochotu personálu hotelu při žádosti o výměnu pokoje. Omylem jsem totiž přes portál Hotel.cz objednala na služební cestu pokoj typu Familly, kdy mi bylo řečeno, že je pouze rozlohou větší než typ Standart. Na místě jsme však s kolegou zjistili, že se nachází v jiné budově, která byla navíc v rekonstrukci a pokoj byl velmi chladný (18 stupňů Celsia). Také jsme měli přes Hotel.cz objednáno parkování našeho osobního vozidla, o čemž v hotelu také nevěděli, nicméně velmi ochotný personál vše k naší spokojenosti zařídil. Hotel rozhodně doporučuji, ovšem příště se na něj obrátím přímo a nikoliv přes zprostředkující agenturu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 25.1.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • - viz výše.

  • - chybí restaurace.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 22.1.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Dobrý den, Líbí se mi to cenové rozlišení. Každý pokoj je ohodnocen cenovou částkou. Jinak příjemně teploučko.

  • Nemám žádné připomínky.

Personál
2
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Aleš Dvořák

Einzelreisender, 14.1.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marie

Gruppe von Freunden, 24.11.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Vstřícnost personálu, ochotný, milý.

  • Nic. Vše bylo OK

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 18.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Martina Tesařová

Einzelreisender, 18.11.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Ochota, vstřícnost ;) čeho si vážím nejvíce ;) vždy příjemný a milý úsměv, který Vás uvítá již při vstupu na recepci a provází celým pobytem včetně každého člena hotelového personálu. Též jsem velmi nadšeně i spokojeně odcházela z masážní procedury a musím tedy než vypíchnout... pan masér má vskutku zlaté ruce!... odcházela jsem s úsměvem od ucha k uchu, neb jsem se cítila jak by mi bylo ...náct a né mých ...cet ;) ačkoliv po prvních 5minutách jsem mu sdělila že ho nemám ráda... (loupalo to ve mě jak ve starých pendlovkách) a hleděla jsem kde nechal tesař díru ;D... Tedy tímto děkuji Všem účastníkům hotelového personálu ;) velice ráda se vrátím zpět do Vašich hotelových prostor už jenom kvůli onomu příjemnému vystupování a úsmevu ve Vašich tvářích... ... ještě jednou jedno velké lidské DĚKUJI ! ;) M.Tesařová

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Palkoska

Einzelreisender, 14.11.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 14.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
48 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 2.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8