+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel MARIA Ostrava Reviews

Hotel ratings

87%
Very good

by 233 reviews

  • Staff

    91%
  • Cleanliness

    91%
  • Equipment

    86%
  • Comfort

    82%
  • Value for money

    85%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 18.11.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Martina Tesařová

single traveler, 18.11.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Ochota, vstřícnost ;) čeho si vážím nejvíce ;) vždy příjemný a milý úsměv, který Vás uvítá již při vstupu na recepci a provází celým pobytem včetně každého člena hotelového personálu. Též jsem velmi nadšeně i spokojeně odcházela z masážní procedury a musím tedy než vypíchnout... pan masér má vskutku zlaté ruce!... odcházela jsem s úsměvem od ucha k uchu, neb jsem se cítila jak by mi bylo ...náct a né mých ...cet ;) ačkoliv po prvních 5minutách jsem mu sdělila že ho nemám ráda... (loupalo to ve mě jak ve starých pendlovkách) a hleděla jsem kde nechal tesař díru ;D... Tedy tímto děkuji Všem účastníkům hotelového personálu ;) velice ráda se vrátím zpět do Vašich hotelových prostor už jenom kvůli onomu příjemnému vystupování a úsmevu ve Vašich tvářích... ... ještě jednou jedno velké lidské DĚKUJI ! ;) M.Tesařová

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Palkoska

single traveler, 14.11.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 14.11.2017

Čeština

  • Overall rating
48 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 2.11.2017

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 17.10.2017

NY Spojené státy americké

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 26.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Prostředí hotelu i vybavenost a zařízení pokoje bylo velice milé. Uspokojí požadavky i náročnébho klienta.

  • Nemohla jsem si vyzvednout snídani dříve ač mi to recepční večer předem slíbil, když jsem šla požádat o snídaňový balíček.Bylo mi řečeno, že si snídani mohu vyzvednout o čtrvt hodiny dříve, ovšem nebyla připravená. Neberu to jako tragedii, počítala jsem s tím, ale mohou se najít klienti,kterým by tato skutečnost mohla vadit. Jinak s emi u vás líbilo, byla jsem spokojená.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 19.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 25.8.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Profesionální a zaběhnutý režim

  • Budíček v podobě výparů z kuchyně z otevřeného okna, omšelý TV přijímač s mizerným obrazem

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Magdolna Székely

family with older children, 20.8.2017

Maďarsko

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

family with older children, 30.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
68 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 28.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 22.7.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaroslav Cihlo

mature couple, 29.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Dobrý den, v hotelu se nám líbilo, personál byl příjemný, vstřícný, všude bylo čisto. Hotel je blízko městské hromadné dopravy ( přijeli jsme pendolínem z Pardubic), je blízko do centra i do divadla Antonína Dvořáka, kde byl cíl naší výpravy do Ostravy. Cena za pobyt odpovídala našim představám, protože většinu času jsme strávili prohlídkou města Ostravy, které je po soutěži o Město kultury velmi pěkné. Pokud bude něco zajímavého v divadle ( činohra - opera), přijedeme znovu. Přejeme hodně spokojených hostů a moc děkujeme za služby. Ing. Jaroslav Cihlo s manželkou, Ing. Antonín Mozga s manželkou

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 21.6.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 15.6.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

mature couple, 20.5.2017

plzen Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Ochotný personál

  • Malé prostory při snídani,ale personál se velmi snažil to vyřešit,mnoho lidí přišlo najednou....

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 11.5.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • ubytování

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miloslav

single traveler, 27.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
85 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 20.4.2017

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.