+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel MARIA Ostrava Recenze

Hodnocení hotelu

87%
Velmi dobré

dle 250 recenzí

  • Personál

    91%
  • Čistota

    91%
  • Vybavení

    86%
  • Pohodlí

    82%
  • Poměr cena/kvalita

    85%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 9.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 9.7.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • - ráno větrák z venku - proleželá postel

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 24.6.2018

Mladá Boleslav Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Hned jsme byli ubytovaní

  • Jediné co se mi nelíbilo, že pokoj byl cítit zatuchlinou, chápu to že je to starý dům, a ani jsem to nějak neřešila, ale osvěžovač vzduchu by na pokoji mohl být. To samé ručníky byly cítit -

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 13.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Dobrý den. Jediné co se mi nelíbilo, že mi pod oknem kouřili a já nemohla větrat .... :( S pozdravem V.Roháčková

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 10.6.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 10.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Relativně malý hotel a žádný anonymní lidovém, služby mají k zákazníkům blízko.

  • V pokoji A je dyskomfortní koupelna pro zoufalý nedostatek místa u umyvadla

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 10.5.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kateřina Kirvejová

rodina s malými dětmi, 6.5.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Recepce a klid

  • za 2500kc bych cekala komfort vybaveni pokoje pod nazvem STUDIO bylo spise jako v prazskem hostelu za 500kc na noc.

Personál
10
Služby
4
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 25.3.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Soukromé parkoviště .

  • Úzký vjezd na parkoviště a zbytečně vysoká cena.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Marcela

jednotlivec, 23.3.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 22.3.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše O.K.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tereza

skupina přátel, 13.3.2018

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 4.3.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi oceňuji vstřícnost, pochopení a ochotu personálu hotelu při žádosti o výměnu pokoje. Omylem jsem totiž přes portál Hotel.cz objednala na služební cestu pokoj typu Familly, kdy mi bylo řečeno, že je pouze rozlohou větší než typ Standart. Na místě jsme však s kolegou zjistili, že se nachází v jiné budově, která byla navíc v rekonstrukci a pokoj byl velmi chladný (18 stupňů Celsia). Také jsme měli přes Hotel.cz objednáno parkování našeho osobního vozidla, o čemž v hotelu také nevěděli, nicméně velmi ochotný personál vše k naší spokojenosti zařídil. Hotel rozhodně doporučuji, ovšem příště se na něj obrátím přímo a nikoliv přes zprostředkující agenturu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 25.1.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • - viz výše.

  • - chybí restaurace.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 22.1.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Dobrý den, Líbí se mi to cenové rozlišení. Každý pokoj je ohodnocen cenovou částkou. Jinak příjemně teploučko.

  • Nemám žádné připomínky.

Personál
2
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Aleš Dvořák

jednotlivec, 14.1.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marie

skupina přátel, 24.11.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Vstřícnost personálu, ochotný, milý.

  • Nic. Vše bylo OK

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 18.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Martina Tesařová

jednotlivec, 18.11.2017

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ochota, vstřícnost ;) čeho si vážím nejvíce ;) vždy příjemný a milý úsměv, který Vás uvítá již při vstupu na recepci a provází celým pobytem včetně každého člena hotelového personálu. Též jsem velmi nadšeně i spokojeně odcházela z masážní procedury a musím tedy než vypíchnout... pan masér má vskutku zlaté ruce!... odcházela jsem s úsměvem od ucha k uchu, neb jsem se cítila jak by mi bylo ...náct a né mých ...cet ;) ačkoliv po prvních 5minutách jsem mu sdělila že ho nemám ráda... (loupalo to ve mě jak ve starých pendlovkách) a hleděla jsem kde nechal tesař díru ;D... Tedy tímto děkuji Všem účastníkům hotelového personálu ;) velice ráda se vrátím zpět do Vašich hotelových prostor už jenom kvůli onomu příjemnému vystupování a úsmevu ve Vašich tvářích... ... ještě jednou jedno velké lidské DĚKUJI ! ;) M.Tesařová

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Palkoska

jednotlivec, 14.11.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10